SAMEN
MET ROGUE

Voor alle manieren van samenwerken geldt dat ik gebruik maak van een combinatie van verschillende technieken en oefeningen. Denk hierbij aan tantrische oefeningen, ademwerk en diverse meditatievormen.

Één op één begeleiding

We onderzoeken samen een thema dat voor jou speelt op dit moment. Iets waar je in vastloopt of uitgedaagd voelt. Waar spanning zit, zit conditionering en onverwerkt trauma. Dit zorgt ervoor dat ons lichaam vast komt te zitten en onze energie zich ophoopt (blokkades). Ik help jou weer in contact te komen met je lichaam zodat die energie weer kan stromen. De antwoorden die je nodig hebt, volgen daaruit vanzelf. 

Ready to go rogue? Vul dan het intakeformulier in!
Click here for the English intake form.

Relatiebegeleiding

In verbinding zijn met een ander kan ons op een hoop manieren raken. Soms zorgt die geraaktheid voor zoveel spanning, dat je uit verbinding gaat met je partner. Die geraaktheid kan echter ook een startpunt worden voor een diepere verbinding. Samen kijken we naar de dynamiek tussen jou en je partner, en welke blokkades aandacht nodig hebben zodat jullie elkaar (weer) vinden. 

Ready to go rogue? Vul dan het intakeformulier in en vraag je partner dit ook te doen! Click here for the English intake form.

Groepswerk en retraites

Op dit moment zijn er geen groepssessies of retraites gepland. Wel kun je een aanvraag indienen via Lets@gorogue.nl. Als je bijvoorbeeld een ademsessie wil met een groep vrienden, collega’s of mijn werk wil betrekken in een programma. 

Houd de website in de gaten voor overige georganiseerde sessies en retraites.

Hier vind je een overzicht van de tarieven.

Kan je niet wachten om aan
de slag te gaan?

Of heb je vragen? Neem dan een kijkje bij de FAQ. of stuur een mail naar Lets@gorogue.nl